The concrete.concrete Shoe and Accessories Collection SS14 in progress.

keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Projektit etenee

Viimeisen kahden viikon aikana edistystä kaikissa projekteissa on tapahtunut paljon. Asiakastilauksena tehtävä suitsi-laukku on lähes valmis ja lisäksi kaikki c.c malliston kengät on nyt kaavoitettu! Protojakin on tullut tehtyä vähän lisää, joista yksi pitäisi koepinkoa ensiviikolla. Siitä sitten postausta myöhemmin...


Valmiit kaavat

Vielä viimeisiä c.c malliston komponentteja odottelen saapuvaksi, perjantaina pitäisi mm. korkoja saapua lähetin mukana Italiasta. Sitten hurahtaakin malliston kenkien teko ihan tosissaan käytiin! Hiukan jouduin kuitenkin muuttamaan suunnitelmiani, sillä Espanjasta ruotsalaisen firman kautta tilaamani taivaallinen harmaa pintanahka jää vain haaveeksi. Olin suunnitellut käyttäväni nahkaa parissa mallissa, mutta huonon raakavuota tilanteen vuoksi tehdas ei saa toimitettua tilaustani ajoissa. Onneksi on B-suunnittelma ja luokkakaveri, jolla on melkein yhtä hyvää nahkaa tilalle. Todennäköisesti elämme luokkamme kesken vaihdannaistaloudessa pitkin kevättä, sillä tavarapula tulee yllättävään yhden jos toisenkin kengäntekijän.

Tänään sain viimeisteltyä myös kahdet heijastinvaljaat parille pyreneittenmastiffille, jotka ovat työkoirina käytössä maatilalla. Koirille tarvittiin työtä varten kevyet ja helpot mutta kunnolla erottuvat valjaat jotta ajoneuvojen läheisyydessä työskentely olisi koirille turvallista. Olen vuoden päivät valmistanut tilauksesta erilaisia pantoja, hihnoja ym. koiratarvikkeita, mutta nyt olen yrittänyt pitää tilaukset minimissä muiden kiireiden takia :) Pantoja voi käydä katselemassa täältä.


Koiratarvikketilauksen tekoa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti