The concrete.concrete Shoe and Accessories Collection SS14 in progress.

maanantai 10. helmikuuta 2014

Uudet kuvat portfolioon


Viime lauantaina tosiaan vieteltiin mekkoja kuvatessa, kun ihanainen Mimmi saapui mallikseni. Kuvien on tarkoitus päätyä portfoliooni jota pitäisi valmistella tässä kaiken muun ohella. Muutakin hommaa tälle päivälle olisi ollut (sitä helkutin kaavoittamista...) mutta en millään malttanut olla koskematta kuviin. 

Kuvat otettiin meillä kotona ja tähän aikaan vuodesta, varsinkin sumuisena päivänä, on haastavaa kuvata hyvälaatuista kuvaa kun ei omista kunnon salamoita. Studiossa en halunnut kuvia ottaa, sillä halusin kuviin muutakin kuin valkoisen taustan. Ainoa vaihtoehto oli siis hakea varastosta kunnon työmaavalaisimet ja siinä sitten viriteltiin. Voitte vain kuvitella, että näin otettujen kuvien laatu ei päätä huimaa. Onneksi Photoshop on olemassa!


Photoshopin voimaa! Vasemmalla täysin käsittelemätön kuva vs. oikealla käsitelty

Yritin esittää tekemäni mekot mahdollisimman mielenkiintoisesti, ei sellaista perus-pose-muotikuvaa. Osa kuvista oli jopa hieman outoja, mutta outous sopiikin minulle! Ja mitä mielenkiintoisempi kuva, sitä paremmin se jää mieleen.



Tämän tumman sinisen villasekoite mekon valmistin Crazy Shoe-kilpailun finaaliin Itävaltaan. Villasekoitteen lisäksi avoselkäisessä mekossa on käytetty keinonahkaa ja sifonkia.

 
 
 Puuterinvärinen silkkimekko valmistui 20-vuotissynttäreilleni. Alareunan suloinen karvakasa on nuorempi koirani Villa.



Tässä kuvassa ei varsinaisesti enää vaatteita esitellä, vaikka huivit ovatkin omaa käsialaani. Tämän kuvan halusin vain ottaa, ehkä liitän sen portfolioni "valokuvaus taidot" osioon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti