The concrete.concrete Shoe and Accessories Collection SS14 in progress.

maanantai 24. maaliskuuta 2014

Loppusuora pinkomossa häämöttää!

Kolme paria pohjitettuna ja viimeinen enää pohjaa (ja korkoja) vaille valmis!

Viimeisen kenkä parin valmistus otti vähän takapakkia viime viikolla vauhdikkaan alun jälkeen. Liimasin muokkaamani, mutta silti, puolisen senttiä liian ison platformin paikoilleen tarkistamatta ensin komponentin kokoa. Liimojen kuivuttua tajusin katsoa kenkää paremmin ja huomasin platformin olevan aivan liian iso istuakseen paikoilleen kunnolla. Kiinni olevaa platformia oli ihan mahdoton lähteä enää muokkaamaan, joten viikon päätteeksi revin platformin irti (ei ole muuten mikään helppo juttu...) rikkoen samalla yhden päällisen palasista ja irrottaen samalla monta muutakin osaa.

Maanantain sai aloittaa edellisen työpäivän mokia korjaillessa, mikäs sen parempi aloitus viikolle! Paloja sain liimailla useaan otteeseen ennenkuin kaikki löysivät paikkansa ja kengät olivat taas suht symmetriset. Kengän tikkauksien korjailun lisäksi piti platformi myös päällystää uudelleen nahalla, jota minulla ei ollut tippaakaan ylimääräistä. Onneksi se tippa riitti kuitenkin juuri yhteen platformin päällystämiseen... Ja kuin kruunatakseen aikaisemman toilailuni, päällisen palat eivät istuneet lestille kuten odotin. Onneksi nahka on muokattava materiaali ja tarpeeksi hinkattuani (ja uudelleen liimattuani) sain kappaleet istumaan lestille paljon paremmin. Jälkiviisaana voisi sanoa, että proton teko olisi tässä tapauksessa ehkä kannattanut. Ainakin olisin säästänyt liimaa.


Lähes valmis concrete.concrete SS14 mallisto. Kaikkea en ihan vielä paljasta ;)

Liekö kuitenkin kevätaurinko vaikuttanut mielialaan, sillä tämä päivä mentiin kaiken kaikkiaan ihan yleishyvissä fiiliksissä ja hommat saatiin tehtyä.

W14 muotinäytös vaan lähenee, mutta onneksi omalta osalta hommat alkavat olla hyvin paketissa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti